W każdej chwili możesz trwale usunąć swoje konto CodexFan oraz powiązane z nim dane osobowe.
Usuwanie w aplikacji (zalecane)
- Otwórz kartę Profil i przejdź do Ustawień.
- W sekcji Konto dotknij "Usuń konto".
- Po potwierdzeniu Twoje konto zostaje natychmiast dezaktywowane.
Dane, które są usuwane
- Twój profil, zdjęcia i dane profilu
- Twoje połączenia z partnerami do ćwiczeń i historia czatów
- Twoje posty, komentarze i postępy w nauce
- Rejestry urządzeń i tokeny powiadomień push
Jeśli nie masz dostępu do aplikacji
Wyślij wiadomość e-mail z tematem "Usunięcie konta" ze swojego zarejestrowanego adresu e-mail na adres [e-mail]. Po weryfikacji tożsamości Twoje żądanie zostanie zrealizowane najpóźniej w ciągu 30 dni, a my Cię o tym powiadomimy.
Dane, które musimy przechowywać
Dokumentacja transakcji, której przechowywanie nakazują przepisy podatkowe i konsumenckie (np. dowody zakupu i faktury), jest przechowywana wyłącznie w tym celu i przez okres wymagany prawem. Kopie w kopiach zapasowych są usuwane rotacyjnie najpóźniej w ciągu 90 dni.
Ostatnia aktualizacja: 2026-07-04